Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αποστολές

Η 3DHobbyPrinting συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex σε καθημερινή βάση για να παρέχει στους πελάτες της γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή των παραγγελιών τους.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων Πανελλαδικά με χρέωση 4,00€ ενώ για παραγγελίες άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

Λόγω της επιτόπου τύπωσης ή άλλης κατασκευής οι παραγγελίες αποστέλλονται από εμάς εντός 2-3 εργάσιμων.

(Σε περίπτωση που η παραγγελία περιέχει 3D Printed προϊόντα ενδέχεται η προσπέλαση της να διαρκέσει 2-3 ημέρες!)

Περιόδους αιχμής όπως Χριστούγεννα, Πάσχα και περιόδους εκπτώσεων ο χρόνος αποστολής και παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί.

Για να παρακολουθήσετε το δέμα σας (αφού αποσταλεί από εμάς) μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω σελίδα και με τον κωδικό αποστολής σας και να ενημερώνεστε για την πορεία αυτού.

http://www.speedex.gr/isapohi.asp

O συνήθης χρόνος παράδοσης είναι μία εργάσιμη μέρα για τους κατοίκους εντός Αττικής και Κρήτης και δύο εργάσιμες εκτός αυτών.

Σε παραγγελίες προς το εξωτερικό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων για το κόστος των μεταφορικών.

Σε περίπτωση αδυναμίας εκτέλεσης της παραγγελίας σας για οποιοδήποτε λόγο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.